time

youtube search

Loading...

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Διέρρευσε στην δημοσιότητα το Playstation Phone

Φωτογραφίες από τη φημολογούμενο PSP Phone δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο. Μπορεί να είναι αληθινό;

Τον Αύγουστο, το blog τεχνολογίας Engadget αναφέρθηκε για πρώτη φορά ότι ένα PSP Phone ήταν στα σκαριά, και τώρα φαίνεται ότι έχουν την απόδειξη. Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από το υποτιθέμενο PlayStation Phone, που απεικονίζουν ένα smartphone slider κινητό το οποίο μοιάζει με το PSPgo στο στιλ πίνακα ελέγχου, έχει  d-pad, shoulder buttons, και κουμπιά ενεργειών του PlayStation.

Όπως αρχικά αναφέρθηκε, η συσκευή έχει το  εμπορικό σήμα της Sony Ericsson, μάρκα κινητών της εταιρείας, και φαίνεται ότι διαθέτει την  Android πλατφόρμα της Google, η οποία θα στηρίξει τους ισχυρισμούς, για ένα νέο Sony Marketplace για downloadable τίτλους του PlayStation, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται από μεγάλα franchises όπως God of War.
 Λέγεται ότι η εικονιζόμενη συσκευή διαθέτει επεξεργαστή 1GHz Qualcomm MSM8655 φορητό επεξεργαστή, 512MBs του RAM, 1GBs της ROM, ένα 3,7 - 4,1 ιντσών οθόνη αφής, ενσωματωμένη κάμερα με φλας LED, καθώς και τα προαναφερθέντα slider panel.
Πιο συγκεκριμένα, ωστόσο,  η μονάδα δεν διαθέτει έναν αναλογικό μοχλό, και αντ 'αυτού όπως ισχυρίζεται από μερικούς,είναι μια ευαίσθητη 
 επιφάνεια αφής. Ενώ στερείται επίσης κάθε επίσημη ταυτοποίηση PlayStation, αν και αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι ακόμα πρωτότυπο.

Λίγα είναι  γνωστά για τη συσκευή αυτή μέχρι  αυτό το σημείο, αλλά αν αποδειχθούν αληθινά, μπορεί να δούμε το Playstation Phone να  ανακοινωθεί επίσημα αργότερα αυτού του χρόνου ή στις αρχές του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου